Telefoonnummer

06 - 47116940

E-mail

info@indefleur.nl

Daadkrachtig

In de korte periode die we hadden heb ik echt het gevoel gekregen dat er daadkrachtig en actief is gehandeld. Karin heeft mijn zoon en mij als moeder goed op weg geholpen.

Vol aandacht

Vol aandacht, geeft alle ruimte en stuurt waar nodig. Observeert juist. Karin heeft ons en onze dochter ontzettend geholpen, we hebben haar kunnen vertrouwen.

Duidelijke tips

Karin heeft aandachtig geluisterd naar onze verhalen, dat was erg prettig. We hebben goede en duidelijke tips gekregen waarmee we aan de slag zijn gegaan. Heel fijn dat Karin ook op het kinderdagverblijf is gaan kijken. Communicatie verliep vlot en duidelijk.

Kritische feedback zonder veroordelen

We vonden de gesprekken prettig. Zonder veroordelen wel kritische feedback waar wij mee vooruit konden. Het is niet altijd gemakkelijk de handvatten toe te passen in de praktijk, maar we hebben wel grote stappen gemaakt.

Empathisch

Zorgvuldig, goed bereikbaar, meedenkend, geduldig, sluit goed aan bij ons kind, vriendelijk, empathisch. Veel handvatten voor verschillende situaties gekregen. Fijne professionele samenwerking die aansluit bij wat wij alle 3 nodig hadden.

Betrokken en deskundig

Wij willen Karin enorm bedanken voor de betrokkenheid en deskundigheid. We hebben het zeer gewaardeerd dat ze openstond voor meerdere mogelijkheden tot het bieden van hulp, van gesprekken in de praktijk met ons als gezin als wel met onze dochter apart. Ook bij het gesprek met school was Karin aanwezig. Dit hebben wij als steunend ervaren.

Leuke omgang met onze dochter

Waar wij voor kwamen is helemaal opgelost. Ruzies lopen nooit meer uit de hand. Fijne communicatie en ook leuke omgang met onze dochter. We voelen ons erg op ons gemak.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. De jongens zijn opener geworden en er is een last van hun schouders af. Heb genoeg handvaten gekregen om ervoor te zorgen dat de jongens zelf kunnen blijven groeien. Je bent een aardige en open vrouw. Je kunt je verplaatsen in mijn gevoel en mij handvaten geven waarmee ik verder kan. Ik vind het fijn dat je mijn jongens zo goed hebt geholpen.

Dank voor wie je bent als mens

Mooie klik tussen de jongens en jou, aansluiting, vertrouwensband en veiligheid. Helemaal tevreden, kan niet anders zeggen! De jongens gingen met plezier naar je toe. Van alle kanten voelde het goed. Dank voor wie je bent als mens.

Boost van zelfvertrouwen

Ik wil je even laten weten dat G. heel blij is met jouw brief. Hij heeft m in een keer gelezen met een grote stralende lach op zijn gezicht. Na het lezen zei hij, Karin heeft wel geholpen, maar ik heb het zelf gedaan he!! Heel bijzonder om te zien hoe jij met deze tekst, G. een boost van zelfvertrouwen kan geven. Zijn snuutje op het moment van het lezen was echt zo mooi om te zien. Dank je wel!