Telefoonnummer

06 - 47116940

E-mail

info@indefleur.nl

“In plaats van timmermannen zouden ouders tuinmannen moeten zijn, die een ideale omgeving scheppen, met een voedzame bodem en voldoende warmte, ruimte, water en licht, zodat planten en bloemen de grootste kans hebben om te groeien en bloeien – ‘waarbij van tevoren nog niet precies duidelijk is wat eruit zal komen’.”

Wat een mooie metafoor die perfect aansluit bij mijn praktijk en waar ik voor sta!

Dit las ik vandaag in een artikel van Psychologie Magazine, waarin wordt betoogd dat ouders te hard werken aan de toekomst van hun kinderen. Volgens psycholoog Alison Gopnik is al dat geploeter zinloos. Een kind heeft volgens haar genoeg aan vrijheid, liefde en aandacht. Hier vind je het gehele artikel.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *